Aan de leden van de Historische Vereniging Schoonhoven

Door 21 oktober, 2020 Nieuws Geen reacties

Aan de leden van de Historische Vereniging Schoonhoven

Er gebeurt weer veel in Schoonhoven, helaas kunnen door de coronamaatregelen niet alle gebeurtenissen fysiek plaats vinden maar wij hopen een aantal interessante digitale alternatieven te kunnen bieden.

• Op 26 november wordt de algemene ledenvergadering online gehouden.
  • NB. Ik stuur donderdagmiddag 26 november nog een herinnering met de link.
  • Op 26 september is er een online lezing door Rene Kappers.
  • Op 10 december is er een lezing door Peter Alexander Kerkhof (online én fysiek) waarvoor u een van de 20 stoelen in het ARTO-theater kunt reserveren.
  • Op 28 januari is er een lezing die verzorgd word door Rokus Visser, u kunt nu vast een van de 20 stoelen reserveren.
  • Op 25 februari is er een lezing door Gert Arends, ook hiervoor kunt u al een van de 20 plekken reserveren.
  • Het boek ‘De pijpenmakers van Schoonhoven’ kan besteld en bekeken worden.
  • Er is een nieuwe presentatie over de geschiedenis van het stadhuis van Schoonhoven.
  • U kunt lezen over de plannen om een serre aan De Waag te bouwen en de acties die het bestuur onderneemt.
  • U kunt lezen over de tentoonstelling in de HOP: Kleine geschiedenis, grote verhalen.

en tot slot

• Leest u over de publicatie over historisch onderzoek aan de hand van bewaarschooljuf Dina van der Wal.

Met vriendelijke groet

Peter van der Zwaal