31 januari 2017 – Eelco de Boer: Verdwenen beschaving in Nederland

DINSDAG 31 JANUARI : lezing bij ‘BOVEN’ Brasserie Springer, het restaurant aan ‘het Springerpark’ van Schoonhoven. Vooraf is er (vrijblijvend) mogelijkheid om een ‘Aanschuifmaaltijd’ te nuttigen voor € 13,50 !

De Historische Vereniging organiseert een presentatie door Eelco de Boer:

“Verdwenen beschaving in Nederland”

De nazi’s dachten dat de Germanen afstamden van een goddelijk volk, Ariërs geheten. Het Oera Linda Boek beschrijft dat de historie is begonnen bij een Oer-fries volk. Onderzoekende schrijvers als Charles de Grave, Theophile Cailleux en Iman Wilkens menen dat de Ilias juist onze streken beschreef. Ze zaten dicht bij de waarheid. Noordwest-Europa is een gebied met een zeer oude historie. Eelco de Boer introduceert in zijn lezing nieuwe vondsten over dit thema die in zijn boeken beschreven worden.

Als onbekend auteur is het geven van lezingen de beste manier om bekendheid te geven aan je boeken. De lezingen brachten Eelco van huiskamers, clubs zoals de Lions, vrijmetselaars en Rotary, tot aan een universiteit. De lezingen brengen hem nieuwe contacten en door de dialoog nieuwe inzichten.

Eelco de Boer heeft gewerkt als Sportschool eigenaar, vertegenwoordiger en werkzaam bij de Marechaussee. Tegenwoordig is hij auteur, Voorzitter S.M.O.K stichting milieu organisatie Krimpenerwaard, Penningmeester S.K.N. Stichting Karate Nederland, Directeur Bureau voor de ondernemers in de sport.

Leden en niet leden van de Historische Vereniging Schoonhoven zijn van harte welkom om 20:00 uur bij ‘BOVEN’ Brasserie Springer, Opweg 2A te Schoonhoven.

De zaal is open vanaf 19:30 uur.
We zien u graag!

LET OP: Dinsdag 28 Februari: Algemene ledenvergadering en korte lezing René Kappers

Laatste Nieuwsbrief:
Laatst verschenen Scoenhove

Agenda / Lezingen

Categorieën
Archieven