Burgemeester reikt eerste exemplaar van het boek ‘De graven van Blois’ uit aan de geschiedenisleraar van het jaar

Op vrijdag 9 december reikt burgemeester Cazemier het eerste exemplaar van het historische boek ‘De graven van Blois’ uit. Dit gebeurt om 16.00 uur in de Hoge Vierschaar.
Liesbeth Dirks, uitgeroepen tot Geschiedenisleraar van het jaar 2016, neemt het eerste exemplaar in ontvangst.

Hennie Verhoef schetst in zijn boek een nauwgezet beeld van het leven aan het hof van de graven van Blois.

Leden van de Historische Vereniging Schoonhoven zijn van harte uitgenodigd om de presentatie en uitreiking van het boek bij te wonen.

Graag tot 9 december!

Met vriendelijke groet, namens Hennie Verhoef,